Pokvapkáme olivovým olejom a rozpolenou stranou položíme na stredne vyhriaty gril a grilujeme asi 5 minút. Potom avokádo olúpeme a nakrájame na plátky.
Ingrediencie :
1/2 červenej (sladkej) papriky
2 lyžice červeného vínneho octu
1/2 vanilkového struku
1/2 lyžičky cukru
1/4 šálky extra panenského olivového oleja
2 takmer zrelé (trošku tvrdšie) avokáda
8 šálok rukoly
2 na kocky nakrájané a olúpané broskyne
Príprava dressingu:
Opečieme papriku, ktorú následne olúpeme a nakrájame.
Potom rozmixujeme papriku spolu s červeným vínnym octom , vanilkovým luskom a cukrom v mixéri do hladka, až na pyré. Počas mixovania postupne pridávame olivový olej. Dochutíme soľou a korením.
Rozpolíme avokádo a dochutíme soľou a korením. Pokvapkáme olivovým olejom a rozpolenou stranou položíme na stredne vyhriaty gril a grilujeme asi 5 minút. Potom avokádo olúpeme a nakrájame na plátky.
Premiešame s rukolou a kúskami broskyne a všetko to pokvapkáme dressingom.